Održana radionica “Trening za trenere”

by | lip 27, 2021

U sklopu projekta „Formula za znanost“ održana je zadnja u nizu radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva.

Od 24. do 26. lipnja 2021. volonterima udruge POZOR!, Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i Društva „Naša djeca“ grada Gospića održana je radionica pod nazivom „Trening za trenere“ u Zagrebu.

Kroz tri dana edukacije, uz vodstvo predavača s višegodišnjim iskustvom – Juraja Randelja i Damira Jakšića, volonteri su stekli znanja o inovativnim metodama učenja i podučavanja te pedagoškim aspektima online nastave. 

 

Posjet muzeju Marie Curie

Posjet muzeju Marie Curie

Članovi tima posjetili su muzej Marie Curie u Parizu u svrsi usvajanja novih iskustava i primjera dobre prakse. Muzej sadrži mnogo interatkvinog sadržaja, a fokus muzeja je na radiološka istraživanja. Kroz mali hologram sa puno vizualnih i auditivnih sadržaja prikazan...

Što smo u pariškom Gradu znanosti naučili o promociji znanosti

Što smo u pariškom Gradu znanosti naučili o promociji znanosti

Grad znanosti i industrije u Parizu, ostavlja bez riječi. Čitav Grad je zapravo prostor namijenjen za slobodno vrijeme i kulturu s različitim interaktivnim sadržajima za djecu i mlade. Grad opravdava ono što u nazivu imena nosi, grad. Namijenjen je djeci i mladima i u...

Skip to content