Održana radionica “Trening za trenere”

by | lip 27, 2021

U sklopu projekta „Formula za znanost“ održana je zadnja u nizu radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva.

Od 24. do 26. lipnja 2021. volonterima udruge POZOR!, Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i Društva „Naša djeca“ grada Gospića održana je radionica pod nazivom „Trening za trenere“ u Zagrebu.

Kroz tri dana edukacije, uz vodstvo predavača s višegodišnjim iskustvom – Juraja Randelja i Damira Jakšića, volonteri su stekli znanja o inovativnim metodama učenja i podučavanja te pedagoškim aspektima online nastave. 

 

Sudjelovanje na polugodišnjem sastanku o napretku provedbe projekta

Sudjelovanje na polugodišnjem sastanku o napretku provedbe projekta

Početkom srpnja u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva održan je sastanak s ciljem izvještavanja o napretku projekata prijavljenih na poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a UP.04.2.1.10.“ Voditeljica...

Održana radionica „Komunikacijske i prezentacijske vještine“

Održana radionica „Komunikacijske i prezentacijske vještine“

U sklopu projekta „Formula za znanost“ održana je druga u nizu radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva. Od 10. do 12. lipnja 2021. volonterima udruge POZOR!, Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i Društva „Naša djeca“ grada Gospića održana...

Skip to content