Održana radionica “Poslovno upravljanje udruga – menadžerske radionice”

by | ožu 8, 2021

Od 4. do 6. ožujka 2021. godine, u sklopu projekta „Formula za znanost“, održana je prva u nizu radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u trajanju tri dana pod nazivom „Poslovno upravljanje udruga – menadžerske radionice“ u Pučkom otvorenom učilištu „Dr. Ante Starčević” u Gospiću.

Na radionici su sudjelovali volonteri udruge Pozor!, Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i Društva „Naša djeca“ grada Gospića.

Voditeljica radionice Tajana Puškarić u dva je dana svojom prezentacijom sjajno približila svijet volontiranja svakome od sudionika te je nesebično odgovarala na mnoga postavljena pitanja.

Na kraju radionice svakome od sudionika podijeljena je potvrda o sudjelovanju na edukaciji.

Projekt „Formula za znanost“, prijavljen za financiranje u sklopu poziva „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a“, prvi je projekt gdje je udruga Pozor! u ulozi prijavitelja, dok su partneri Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Društvo „Naša djeca“ grada Gospića i Udruga učeničkih domova Republike Hrvatske te će provedba projekta biti u stopostotnom iznosu financirana sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt vrijedan 2.334.447,39 kuna trajat će 24 mjeseca s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za promicanje znanstvenog pogleda na svijet i kritičkog mišljenja učenika osnovnih i srednjih škola Ličko-senjske i Virovitičko-podravske županije, i Grada Zagreba, kreiranjem i provedbom inovativnih programa popularizacije kemije kao STEM područja.

Europski strukturni i investicijski fondoviEuropski socijalni fondUred za udruge Vlade Republike Hrvatske

Posjet muzeju Marie Curie

Posjet muzeju Marie Curie

Članovi tima posjetili su muzej Marie Curie u Parizu u svrsi usvajanja novih iskustava i primjera dobre prakse. Muzej sadrži mnogo interatkvinog sadržaja, a fokus muzeja je na radiološka istraživanja. Kroz mali hologram sa puno vizualnih i auditivnih sadržaja prikazan...

Što smo u pariškom Gradu znanosti naučili o promociji znanosti

Što smo u pariškom Gradu znanosti naučili o promociji znanosti

Grad znanosti i industrije u Parizu, ostavlja bez riječi. Čitav Grad je zapravo prostor namijenjen za slobodno vrijeme i kulturu s različitim interaktivnim sadržajima za djecu i mlade. Grad opravdava ono što u nazivu imena nosi, grad. Namijenjen je djeci i mladima i u...

Skip to content