Održana radionica „Komunikacijske i prezentacijske vještine“

by | lip 15, 2021

U sklopu projekta „Formula za znanost“ održana je druga u nizu radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva.

Od 10. do 12. lipnja 2021. volonterima udruge POZOR!, Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i Društva „Naša djeca“ grada Gospića održana je radionica pod nazivom „Komunikacijske i prezentacijske vještine“ u informativno edukativnom centru –  hostelu Dravska priča u Virovitičko-podravskoj županiji.

Kroz tri dana edukacije, uz vodstvo predavača s višegodišnjim iskustvom – Ines Bezjek Kožnjak, Juraj Randelj,  volonteri su radili na napredovanju vlastitih komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Središnji dio edukacije bio je priprema prezentacije i izlaganja svakog od volontera. Nakon svake pojedinačne prezentacije, predavačica Ines Bezjek Kožnjak je u povratnim informacijama navela sve pozitivne strane prezentiranja, kao i one na kojima bi dodatno trebalo poraditi. Ipak, kao i za sve u životu, i ovdje vrijedi –  vježbom do savršenstva!

Nakon završene edukacije, volonteri su posjetili i uživali u čarima parka prirode Papuk.

 

 

Sudjelovanje na polugodišnjem sastanku o napretku provedbe projekta

Sudjelovanje na polugodišnjem sastanku o napretku provedbe projekta

Početkom srpnja u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva održan je sastanak s ciljem izvještavanja o napretku projekata prijavljenih na poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a UP.04.2.1.10.“ Voditeljica...

Održana radionica “Trening za trenere”

Održana radionica “Trening za trenere”

U sklopu projekta „Formula za znanost“ održana je zadnja u nizu radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva. Od 24. do 26. lipnja 2021. volonterima udruge POZOR!, Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i Društva „Naša djeca“ grada Gospića održana...

Skip to content