Održana radionica „Komunikacijske i prezentacijske vještine“

by | lip 15, 2021

U sklopu projekta „Formula za znanost“ održana je druga u nizu radionica za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva.

Od 10. do 12. lipnja 2021. volonterima udruge POZOR!, Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i Društva „Naša djeca“ grada Gospića održana je radionica pod nazivom „Komunikacijske i prezentacijske vještine“ u informativno edukativnom centru –  hostelu Dravska priča u Virovitičko-podravskoj županiji.

Kroz tri dana edukacije, uz vodstvo predavača s višegodišnjim iskustvom – Ines Bezjek Kožnjak, Juraj Randelj,  volonteri su radili na napredovanju vlastitih komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Središnji dio edukacije bio je priprema prezentacije i izlaganja svakog od volontera. Nakon svake pojedinačne prezentacije, predavačica Ines Bezjek Kožnjak je u povratnim informacijama navela sve pozitivne strane prezentiranja, kao i one na kojima bi dodatno trebalo poraditi. Ipak, kao i za sve u životu, i ovdje vrijedi –  vježbom do savršenstva!

Nakon završene edukacije, volonteri su posjetili i uživali u čarima parka prirode Papuk.

 

 

Posjet muzeju Marie Curie

Posjet muzeju Marie Curie

Članovi tima posjetili su muzej Marie Curie u Parizu u svrsi usvajanja novih iskustava i primjera dobre prakse. Muzej sadrži mnogo interatkvinog sadržaja, a fokus muzeja je na radiološka istraživanja. Kroz mali hologram sa puno vizualnih i auditivnih sadržaja prikazan...

Što smo u pariškom Gradu znanosti naučili o promociji znanosti

Što smo u pariškom Gradu znanosti naučili o promociji znanosti

Grad znanosti i industrije u Parizu, ostavlja bez riječi. Čitav Grad je zapravo prostor namijenjen za slobodno vrijeme i kulturu s različitim interaktivnim sadržajima za djecu i mlade. Grad opravdava ono što u nazivu imena nosi, grad. Namijenjen je djeci i mladima i u...

Skip to content